Заешка лазаня с гъби и спанак
19 Септември 2012
15001
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарязваме лука и гъбите, задушаваме ги в малко олио и вода. Прибавяме заешкото месо, нарязано на малки парченца и продължаваме задушаването. Добавяме вегетата, доматите, спанака и босилека. Оставяме да ври около 10 минути. Нареждане един ред кори и плънка, после пак кори и плънка, като накрая завършваме с кори. Отгоре поръсваме с кашкавал, а най-отгоре - с маслото.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари