Заешка яхния със зеленчуци

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Заешка яхния със зеленчуци
Заешка яхния със зеленчуци
admin
Добавена от: admin
15563
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

заешко месо - 1, 2 кг
чесън - 1-2 скилидки
моркови - 1 брой
магданоз - 1 връзка
мазнина - 4 с.л. растителна
сланина - 125 г, може и бекон
лук - 12 малки глави кромид
вино - 2 ч.ч. бяло
домати - 2 с.л. доматено пюре
гъби - 200 г печурки
сол
черен пипер
червен пипер 

Сгорещете мазнината и запържете нарязания бекон. Сложете порционираното заешко да се изпържи равномерно. Нарежете чесъна, магданоза и 3 малки глави лук и ги изсипете при заека заедно с останалите главички лук.

Долейте 1 ч.ч. гореща вода, както и виното, подправете със сол, черен пипер на вкус и оставете ястието да се задушава така за час.

След това прибавете доматената паста и нарязаните гъби. Оставете да къкри до пълно омекване. Накрая добавете малко червен пипер и наситнен магданоз. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft