Заешки опашки
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
125 г краве масло
2 яйца
125 г пудра захар
200 мл бяло вино или кисело мляко
500 г брашно
Маслото се разбива със захарта. Прибавят се яйцата, виното (или киселото мляко) и брашното. Замесва се тесто, което се разточва на кора с дебелина 1,5 см. Изрязват се ленти 2 см широки и 10 см дълги, усукват се 2-3 пъти и се пържат във вряло масло. Като се извадят, се поръсват с пудра захар.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари