Заешко върху канапе от ябълки

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Заешко върху канапе от ябълки
Заешко върху канапе от ябълки
admin
Добавена от: admin
4871
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

250 г заешко филе
4 с. л. зехтин
4-5 с. л. бяло вино
1 клонка розмарин
1 скилидка чесън
1/2 глава лук (30 г)
1 морков
1 тиквичка
1 ябълка
1 ч. л. балсамов оцет

В тиган се загрява зехтин и се запържват нарязаният наситно лук, скилидката чесън (цяла) и розмаринът.

Добавя се нарязаното на лентички с дебелина около един пръст заешко филе и се пържи, докато побелее. Налива се бялото вино, поръсва се със сол и се разбърква.

Тиквичката и морковът се нарязват на много ситни кубчета и се запържват за кратко в зехтин. Ябълките се нарязват на тънки кръгчета, почистват се от семките и се запичат на грил тиган.

Сервира се, като върху канапе от ябълки се поставя заешко филе, отгоре се сипват запържени зеленчуци и се поръсва с балсамов оцет.  

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft