Заешко яхния с розмарин
2 Август 2013
10474
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарежете заека на парчета, които после запържете в тенджерка с малко зехтин. След това ги извадете и на тяхно място поставете ситно нарязан лук, чесън и червени чушки. Зеленчуците се задушават няколко минутки, докато омекнат, след което се заливат с доматите.
Овкусява се със сол, пипер и дафинов лист и месото се връща в тенджерата. Котлонът се намалява и се задушава под капак за 45 минути – 1 час. При необходимост се добавя вода. Накрая капакът се маха, огънят се усилва, така че излишната течност да се изпари и се сервира, поръсено с розмарин.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари