Запечени чеснови хлебчета

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Запечени чеснови хлебчета
Запечени чеснови хлебчета
admin
Добавена от: admin
18879
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

3 супени лъжици нарязан магданоз
200 гр. масло
5 скилидки чесън
1 френска багета (франзела)
сол и черен пипер

Оставете маслото на стайна температура да омекне. Загрейте фурната на 175 градуса. В купа смесете маслото, ситно накълцаните скилидки чесън, нарязания магданоз, сол и черен пипер на вкус. Разбъркайте хубаво всички съставки. Хлебчето нарежете на филийки, но без да го разрязвате докрай. Между резените намажете предварително приготвената маслена смес. Накрая намажете цялата багета отстрани и отгоре. Увийте хлебчето в алуминиево фолио и поставете да се пече 10 минути. Завъртете от другата страна и печете още 10 минути. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft