Защо да сложите варените макарони в блендер, след тази рецепта няма да вкусите друго

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Защо да сложите варените макарони в блендер, след тази рецепта няма да вкусите друго
Защо да сложите варените макарони в блендер, след тази рецепта няма да вкусите друго
70497
Защо да сложите варените макарони в блендер, след тази рецепта няма да вкусите друго
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Едно от най-простите и вкусни ястия са италианските тестени изделия. Сварете пастата и добавете соса, дори за дете- това е любимото ястие. Но какво, ако харесвате вкуса на ястието, но самото сервиране вече еви е скучно? Днес имаме една гениална идея

Тук на помощ ще ви дойде отлична рецепта за макаронени рулца, защото съставът е почти идентичен с ястието, но сервирането, структурата и дори вкусът ще бъдат забележимо различни.

Всяка паста е подходяща за това ястие. Тъй като ястието е доста бюджетно, използвайте по-евтини съставки . Използвайте собственото си сирене, не само пармезан. Пастата може да идва не само от южното крайбрежие на Италия. Е, сега ще научите интересен начин как да готвите тестени изделия в тиган .

КАК ДА ГОТВЯ МАКАРОНИ 

ВИЕ СЕ НУЖДАЕТЕ

250 г тестени изделия по ваш избор
1 яйце
30 г настърган кашкавал или сирене
30 г ситно нарязана шунка
3-4 с. л. растително масло
2 с.л.. сусам ПО ЖЕЛАНИЕ
подправки на вкус

 

ПОДГОТОВКА

Сварете пастата, както е указано върху опаковката. Охладете и сложете в блендер.

Добавете яйце, подправки и половин сусам. Смесете добре.

Направете няколко тортили от сместа и поставете настърганото сирене и шунка върху тях . Това ще бъде пълнежът.

Свържете ръбовете и създайте нещо като дълги кифлички. Отгоре поръсете останалиЯ сусам.

Изпържете продуктите на умерен огън, като използвате растително масло.

В процеса на готвене обърнете внимание на факта, че е по-удобно да извайвате тестото с мокри ръце. За това ще свърши обикновена вода или слънчогледово олио. По този начин нарязаните тестени изделия няма да полепнат по пръстите ви и по-лесно ще приемат желаната форма. Също така няма да е излишно да изстискате пълнежа по-силно, в противен случай може да се появят въздушни мехурчета в крайния продукт.

 

Приготвеното ястие може да се сервира както топло, така и студено. В състава му няма твърде мазни съставки и се използва минимум растително масло. Следователно такова ястие е подходящо за тези, които отслабват и за тези, които обичат да обядват ВКУСНО. Универсално ястие за цялото семейство и то може да бъде приготвено само за няколко минути.

Обобщавайки, можем да кажем, че ако преди това сте били измъчвани от въпроса какво да готвите за семейството си, един проблем по-малко. Добър апетит!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft