18 Юни 2012
124173
За какво се използва подправката Босилек
За какво се използва подправката Кервел
За какво се използва подправката Кориандър
За какво се използва подправката Кумин
За какво се използва подправката Джинджифил
Сушена кора от индийско орехче
За какво се използва подправката Розмарин
За какво се използва подправката Шафран
За какво се използва подправката Тарагон
За какво се използва подправката Босилек
Босилек – билка със сладък вкус, подобен на карамфил. Има няколко разновидности, сред които сладък босилек, босилеково храстче с малки листа, лимонов босилек и тъмен опал. Използвайте босилек в италиански ястия, особено с домати, макаронени изделия, пиле, риба, миди и раци.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари