18 Юни 2012
124169
Ако досега сте били предубедени към овкусяването на храната, бързо се подправете!
Има безброй хитри начини за подобряване вкуса и аромата на храната без да добавяте мазнини, сол или захар.
Билките и подправките придават ярък цвят, пикантен вкус и осезаем аромат. Опитвайте по една всеки ден! Ето няколко полезни и вкусни варианта:
За какво се използва подправката Босилек
За какво се използва подправката Кервел
За какво се използва подправката Кориандър
За какво се използва подправката Кумин
За какво се използва подправката Джинджифил
Сушена кора от индийско орехче
За какво се използва подправката Розмарин
За какво се използва подправката Шафран
За какво се използва подправката Тарагон
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари