Зелева диета за 3 дни – отслабване 5 кг!

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Зелева диета за 3 дни – отслабване 5 кг!
81733
Снимков материал: pixabay.com
Зелева диета за 3 дни – отслабване 5 кг!

Тази диета е изчислена за 1-3 дни , ще ви помогне да отслабнете значително и да накарате организма си да заработи в синхрон. Пийте около 2,5 литра вода в рамките на целия ден .

Закуска: варено месо без мазнини с кисело зеле , чаша чай или кафе.

Предобедна закуска: 100 гр патладжани с една филия хляб (или салата от кисело зеле ) .

Обяд: супа със зеленчуци , 1 кюфте с гарнитура зеле ; плодова напитка ( можете да земените с кисело мляко ) .

Вечеря : 100 гр.

извара със заквасена сметана за вкус , салата от цвекло ( може да се яде варен черен дроб със салата от прясно зеле ) .

2-ри и 3-ти ден менюто се повтаря

Салата от брюкселско зеле с домати :

200 гр. брюкселско зеле ;

70 гр. зелен лук ;

2 домата ;

1 чушка ;

лимонов сок ;

50 грама майонеза ;

захар и сол на вкус.

Брюкселското зеле се нарязва наситно. Зеленият лук нарязан на ситно, червени чушки, нарязани на ивици, домати ( без кожата ), нарязани на малки филийки. Приготвените зеленчуци се поръсват с лимонов сок и оставят в хладилник за 1 час. След това се приготвя соса от майонеза, като единствено в майонезата се слага сол и захар, толкова, колкото ви харесва. Салатата се посипва с копър и магданоз .

Салата от кисело зеле със сирене:

300 гр.  кисело зеле ;

100гр твърдо сирене ;

2 глави лук ;

2 твърдо сварени яйца ;

растително масло .

Сиренето настържете на голямо ренде, лукът и яйцата се нарязват.  Нарежете зелето като за салата, добавете сиренето и лука и подправете с растително масло. Декорирайте салатата с яйца.

Руска зелева супа със зеле и картофи

300 грама зеле;

300 грама картофи ;

2 глави элук ;

2 средни моркова ,

1 корен от магданоз,

1 супена лъжица растително масло,

копър,

сол на вкус.

Морковите се почистват, настъргват са на едро ренде, лукът се нарязва наситно. Задушаваме зеленчуците в растително масло. Картофите се нарязват на кубчета, коренът от магданоз се нарязва на сламки. Сложете в тенджера, залейте с кипяща вода, разбъркайте бавно и оставете да заври. Зелето се нарязва на дребно и заедно със задушените зеленчуци се добавят картофите. Оставяте супата да вре в рамките на 5 минути. Поръсете с копър .

 

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft