Зелени фетучини с песто и сирене
22 Октомври 2012
8293
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Пастата се сварява според указанията на опаковката в подсолена вода. Отцежда се и се измива със студена вода.
Тиквичката се нарязва на кубчета, сиренето също. Сосът песто се добавя към фетучините, добавят се и кубчетата тиквички и се разбърква хубаво, за да се овкусят равномерно. Пастата се разпределя в чинии, отгоре се поръсва с кубчета сирене и с кедрови ядки.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари