Златен прашец от мандарина. По 1 лъжица към любимите ястия и ще преоткриете доста ястия

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Златен прашец от мандарина. По 1 лъжица към любимите ястия и ще преоткриете доста ястия
Златен прашец от мандарина. По 1 лъжица към любимите ястия и ще преоткриете доста ястия
3006
Златен прашец от мандарина. По 1 лъжица към любимите ястия и ще преоткриете доста ястия
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Какво да добавите към списъка на стандартните съставки, за да направят ястието по-вкусно? Ако основният продукт е месо, трябва да бъде марината от подправки и някои млечни продукти. За риба подходящи са горчица и пащърнак, мента, чесън и лютив пипер. По- добър вкус на зеленчуците ще даде куркумата и кимиона. Но за да се направи тестото по-ароматно, добавете вкус на мандарина 

Само да ви кажем, не трябва да търсите в супермаркета, има само канела и ванилия. Тази добавка трябва да бъде направена самостоятелно. И използвайте мандариновата кора, за да имате винаги достатъчно прах в буркана под ръка. Е, сега знаете какво да правите с корите от мандарина.

 

съставки

мандарини 4 броя

ванилия 4 g

 

подготовка

Обелете мандарините. Изсушете кората във фурната.

Направете на прах мандарината с кафемелачка. Смесете праха с ванилия. Изсипете в стъклен буркан и затворете с плътен капак.

Добавете суха мандарина и ванилия на сладкиши, за да станат още по-ароматни. Мнозина също го добавят към соса или марината за месо , вкусът обикновено е уникален!  Досега вероятно изваждате кората и я изпращайте в кошчето ... Но това не е отпадък, а добавка, която може да направи ястието по-вкусно. Не е ли идея, която заслужава да бъде споделена? 

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft