17 Февруари 2012
287778
Пилешки бутчета в лимон
Златни пилешки бутчета
Панирани пилешки бутчета
Пилешки бутчета пане
Пилешки бутчета на фурна
Пилешки бутчета с мед
Пилешки бутчета с кашкавал
Златни пилешки бутчета
2 пилешки бутчета
6 скилидки чесън
6 с.л. мед
5 с.л. коняк
1/2 връзка магданоз
2 с.л. подправка за пиле
Начин на приготвяне:
С остър нож по повърхността на пилешките бутчета се правят резени, в които се слагат нарязаните скилидки чесън. В купа се смесват медът, конякът и подправката за пиле. Пилешките бутчета се мариноват с получената смес за около 30 минути. Маринованите бутчета се запичат 40 минути в предварително сгорещена фурна. При сервирането се поръсват със ситно нарязания магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари