27 Октомври 2014
9236
Снимков материал: pixabay.com
Пърженето на яйца често се разглежда като най-простият и бърз начин да приготвите нещо вкусно. Но всъщност се оказва, че повечето хора не знаят как правилно да си изпържат едно яйце?
Известната готвачка Андерсън обяснява ипоказва как е може равномерно да изпържите от всички страни едно яйце.
Ако се вслушате в нейния съвет, вашият "специалитет" вече никога няма да има този прозрачен, мазен слой, който често ви съсипва яденето.
Яйцата винаги ги пържете на средна температура, а не на най-силна.
Loading the player...
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари