350 грама крема сирене или друг подходящо меко сирене
500 грама захар
150 грама масло
250 грама шоколадови бисквити
шоколад на вкус
3 чаени лъжици желатин
200 милилитра сметана за разбиване
Начин на приготвяне:
Смелете шоколадовите бисквити заедно с маслото и разпределете сместа равномерно по дъното на съда, в който ще правите тортата, който сте покрили предварително с алуминиева фолио.
Покрийте основата с найлоново фолио и поставете в хладилника, докато приготвите плънката.
Залейте желатина с малко вода, разтопете го на водна баня.
Разбийте крема сиренето със захарта, сметаната разбийте отделно.
Начупете шоколада на малки парчета, които смесете с крема. След това добавете желатина и смитаната.
Разпределете вкусната комбинация върху охладилия се бисквитен блат и върнете тортата в хладилника за няколко часа, за да стегне.
Добър апетит!
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Идеална за неделното кафе: Мързелива бисквитена торта с крема сирене, шоколад и сметана! Почвам я още тази вечер!
Идеална за неделното кафе: Мързелива бисквитена торта с крема сирене, шоколад и сметана! Почвам я...
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари