Известен готвач посочи груби грешки в приготвянето на кюфтета

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Известен готвач посочи груби грешки в приготвянето на кюфтета
Известен готвач посочи груби грешки в приготвянето на кюфтета
1889
Известен готвач посочи груби грешки в приготвянето на кюфтета
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Готвачите твърдят, че многото лук няма място в каймата, защото вкусът на този зеленчук стопира миризмата и вкуса на месото. Така че широко разпространеното схващане, че лукът прави кюфтетата по-вкусни и сочни, не е нищо повече от мит.

Друга често срещана съставка е хлябът, който при пържене образува тъмна кора, вместо златиста.

Ще бъде по-добре, ако добавите зеленчук към плънката. Зелето, тиквичките, морковите, картофите и зелените подправки са подходящи за тези цели. Основното нещо е да не прекалявате!

Слагайки нормалното количество от горните добавки, можете да получите отлични кюфтета както на външен вид, така и на вкус.

Освен това не е необходимо да добавяте яйца към мляното месо, тъй като те не влияят на качеството на готовото ястие.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft