Изненадаха ме гости на вратата и реших, че трябва с нещо да ги нагостя и тогава се сетих за тези чушки, леле не може да ги изгоня сега

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Изненадаха ме гости на вратата и реших, че трябва с нещо да ги нагостя и тогава се сетих за тези чушки, леле не може да ги изгоня сега
Изненадаха ме гости на вратата и реших, че трябва с нещо да ги нагостя и тогава се сетих за тези...
17007
Изненадаха ме гости на вратата и реших, че трябва с нещо да ги нагостя и тогава се сетих за тези чушки, леле не може да ги изгоня сега
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Тези панирани люти чушки стават изумително вкусни и разяждащи

Предлагаме ви рецептата за панирани люти чушки с апетитен пълнеж. Толкоз вкусни и разяждащи стават, че ще повторите и потретите.

Сервирайте ги на домочадието и гостите, за да ги очаровате.

 

Зверски апетитни и разяждащи стават нашите панирани люти чушки с вкусна плънка

Трябват ни 200 грама сирене крема, 200 грама кашкавал, 30 грама бекон, 16 люти чушки, една чаша прясно мляко, една чаша брашно, една чаша галета, 200 грама олио, сол на вкус.

 

Първо е необходимо да си смесим настъргания кашкавал със сиренето крема и нарязания на ситно бекон. След това с една лъжичка пълним сместа в чушките, които вече сме почистили от семето им.

После в три отделни купички си поставяме брашното, млякото и галетата. Всяка от напълнените чушки я топваме първо в млякото, а после и в брашното. Овалваме и оставяме да се подсушат за около десетина минутки.

След това още веднъж ги топваме в прясното мляко, а после и в галетата. Отново оставяме да се засушат малко. През това време си загряваме мазнината в един по-дълбок тиган и слагаме вътре чушките да се изпържат.

Пържим ги на порции като са им достатъчни около 2-3 минутки. Обръщаме ги и от двете страни и ги вадим. Поставяме ги първо на хартия за печене, за да им се отцеди мазнината, а после ги сервираме на трапезата.

Стават уникално вкусни, а и са доста лесни и бързи за приготвяне. Тази рецепта ще ви спаси в ситуациите, когато изненадващо ви дойдат гости и се чудите с какво бързо и апетитно да ги нагостите. Не ги пропускайте.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft