Икономична млечна баница с хляб
19 Август 2012
34284
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Маслото се разтопява в подходяща тава.
Филиите се разрязват напречно на две, нареждат се в тавата и се заливат с горещото прясно мляко. След 3-4 мин. се обръщат. Яйцата се разбиват в дълбок съд, прибавят се 1 ч.ч. топло прясно мляко, захарта, ванилията и и се разбърква добре. Филиите се обръщат отново и се заливат със сместа. Пекат се около 10 мин. отдолу и 5 мин. отгоре и отдолу в предварително загрята фурна, като малко преди края на печенето се наръсват със сушените плодове. Баницата се поднася топла, по желание - полята със сладък сос или сироп.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари