Има много рецепти с чушки, но най-вкусните са тези: Бързи чушки в бял сос - става и със замразени, и с пресни

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Има много рецепти с чушки, но най-вкусните са тези: Бързи чушки в бял сос - става и със замразени, и с пресни
Има много рецепти с чушки, но най-вкусните са тези: Бързи чушки в бял сос - става и със...
67557
Има много рецепти с чушки, но най-вкусните са тези: Бързи чушки в бял сос - става и със замразени, и с пресни
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Тази рецепта ще се превърне в една от любимите ви, тъй като е отлична гарнитура към всякакви месни ястия, но може да бъде и самостоятелно ястие. Чушки в сос, няма нищо по-хубаво, когато дойде зимата. Когато не знам какво да приготвя, тази рецепта винаги е първият ми вариант.

Можете да приготвите ястието и с вече изпечени чушки, които сте поставили във фризера. Със замразени и вече изпечени чушки можете да направите следното: обелете ги и ги запържете малко в олио (когато са размразени), след което добавете пълномаслено сирене (или на вкус) и малко сметана.

Оставете да къкри още няколко минути, много е вкусно..., споделя читател. За оригиналната рецепта за чушки в бял сос са ви необходими:

Най-вкусните Пържени чушки в бял сос

Продукти:

червени чушки (количество по желание)

200 мл готварска сметана (неутрална)

3 скилидки чесън

сол

черен пипер

кубче масло

Приготвяне: 

Измийте добре чушките, след което ги избършете с чиста кърпа. Загрейте олио в тиган (колкото да се покрие повърхността) и чак тогава наредете чушките една до друга. Пържат се на средна температура, като се обръщат от време на време от всички страни, като се внимава да не загорят.

червени чушки

В друг тиган поставете кубче масло и изчакайте да се разтопи. Нарежете скилидките чесън на ситно, след което ги добавете да се запържат в разтопеното на ниска температура масло. Някъде към края, когато чесънът е омекнал, добавете неутралната сметана и разбъркайте.

пържени чушки в бял сос

Чушките са готови след 10 минути, тогава ги добавете към соса от сметана и чесън, и оставете да "покъкри" още малко, след което свалете от котлона. Добавете сол и черен пипер, ако чушките не са вече овкусени. 

чушки в бял сос на тиган

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft