Искате да станете майстор на тестените изделия, ето няколко трика от италианската кухня, за които едва ли сте чували

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Искате да станете майстор на тестените изделия, ето няколко трика от италианската кухня, за които едва ли сте чували
Искате да станете майстор на тестените изделия, ето няколко трика от италианската кухня, за които...
11261
Искате да станете майстор на тестените изделия, ето няколко трика от италианската кухня, за които едва ли сте чували
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Не винаги трябва да се придържате към стария, добре изпитан метод за готвене на тестени изделия. Можете да експериментирате и да станете експерт по италиански ястия.

Няколко техники за готвене за тестени изделия, с които ще станете италиански майстор на любимите ви варива:

 

1.

Печете спагети 10 до 15 минути, преди да ги сварите, за да имат по-силен вкус.

11 genijalni-nacini-na-gotvenje-na-testenini-za-koi-nikogash-ne-ste-slushnale-1.jpg

2. вместо да варите пастата, можете да я приготвите в тиган.

11 genijalni-nacini-na-gotvenje-na-testenini-za-koi-nikogash-ne-ste-slushnale-12.gif11 genijalni-nacini-na-gotvenje-na-testenini-za-koi-nikogash-ne-ste-slushnale-13.gif

3. Натопете тестените изделия в евтино червено вино за по-интензивен вкус.

4. За да приготвите макароните, оставете ги в продължение на 30 минути във вода.

11 genijalni-nacini-na-gotvenje-na-testenini-za-koi-nikogash-ne-ste-slushnale-4_copy.jpg

5. За да направите чипс, запържете предварително приготвената лазаня.

11 genijalni-nacini-na-gotvenje-na-testenini-za-koi-nikogash-ne-ste-slushnale-3.jpg

6. Натопете тестените храни в мляко, за да получите сос и тестени изделия.

11 genijalni-nacini-na-gotvenje-na-testenini-za-koi-nikogash-ne-ste-slushnale-6.jpg

7. Превърнете пастата в юфка със сода за хляб.

11 genijalni-nacini-na-gotvenje-na-testenini-za-koi-nikogash-ne-ste-slushnale-7.jpg

8. Тестените изделия сложете в супа в чашка за мигновен вкус.

11 genijalni-nacini-na-gotvenje-na-testenini-za-koi-nikogash-ne-ste-slushnale-9.jpg

9. Всеки вид паста може да се пържи и да получите перфектно хрупкави закуски.

11 genijalni-nacini-na-gotvenje-na-testenini-za-koi-nikogash-ne-ste-slushnale-10.jpg

10. Вкарайте тестени изделия в сос вместо вода, за да абсорбирате напълно вкуса.

 

 

11. Изпечете макароните си като ризото.

11 genijalni-nacini-na-gotvenje-na-testenini-za-koi-nikogash-ne-ste-slushnale-11.jpg

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft