Готово бутер тесто
15 парчета тънко нарязана шунка
8 парчета тънко нарязан салам по избор
люти или обикновени чушки, нарязани на кръгчета
15 парчета тънко нарязан кашкавал
Докато приготвяте кроасана, загрейте фурната на най-силната степен.
Нарежете тестото на 8 парчета и ги поставете върху овална тава. Всички части трябва да се припокриват като на снимката.
След това започнете да редите плънката - първо шунката, след това саламът, после нарязаните чушки и накрая - кашкавала.
Краищата на тестото прихлупете около плънката, докато се слепят с вътрешния край на тестото.
Оформете тестото на венец, а след това печете 20-тина минути на най-високата температура на фурната. Готовият кроасан трябва да получи красив златист цвят по повърхността.
Поднесете с кетчуп, майонеза, къри или тартар сос.