И гостите и вие, всички ще искат да повторят тази лесна и вкусна рецепта: Филе от бяла риба за...
5 Декември 2015
5860
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
филе бяла риба
горчица
кашкавал, насърган
няколко филийки стар хляб
сол, черен пипер
масло
магданоз
- Подредете в тигана филетата бяла риба. Поръсете със сол и черен пипер.
- На рибата намажете горчица и разпределете настъргания кашкавал.
- Хлябът искинете на малки парчета и го поставете в блендер заедно с магданоза.
- Тази смес нанесете върху парчетата риба.
- Сложете да се пекат в предварително загрята фурна на 200 градуса за 15-20 минути, т.е. докато рибата да омекне, а горния слой да се зачерви.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари