1 л прясно мляко
200 гр. захар
2 супени лъжици брашно
2 супени лъжици нишесте
2 супени лъжици оризово брашно или оризов грис
1 голяма лъжица масло
4 супени лъжици пудра захар
2 супени лъжици канела
800 мл от млякото заедно със захарта се поставят на огъня, а останалите 200 мл се слагат в купа заедно с брашната и нишестето, и се объркват на хомогенна смес.
След като млякото заври, в него на тънка струйка се добавя сместа с брашната и нишестето, и се вари като пудинг 10-тина минути.
С маслото се намазва правоъгълна тава за печене на с размери около 35 на 27 см (с незалепващо покритие) и се поръсва равномерно с пудра захар. Върху захарта се излива горещият крем. Тавата се оставя на огъня и се върти постоянно, за да може да се разтвори захарта и да се карамелизира - необходими са около 6-7 минути, след което десертът се оставя да изстине напълно.
След като изстине, се поръсва равномерно с канелата и се навива на руло.