Кайсиеви хапки в бекон

10 Март 2012
17931
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Кайсиите предварително се накисват в топла вода за няколко часа. След това се отцеждат добре. В средата на всяка кайсия се слага по една бадемова ядка и добре се увива с филийка бекон. Могат да се използват клечки за зъби за закрепването му. Така приготвените хапки се запичат за мъничко във фурната или на парти-грил, докато сланинката започне да става златиста.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари