За тестото:
200 г брашно
50 г какао
1/2 ч.л. сода за хляб
125 г масло
100 г бяла захар
100 г кафява захар
50 г фъстъчено масло
1 бр. яйце
1 с.л. прясно мляко
2 ванилии
За пълнежа:
80 г пудра захар
120 г фъстъчено масло
За поръсване:
3-4 с.л. кристална захар
В купа се пресяват брашното, какаото и содата. В отделна купа се разбиват с миксер омекналото масло с двата вида захар, фъстъченото масло, яйцето, прясното мляко и ванилиите. Към тази смес постепенно се прибавя сместа с брашното, като се замесва меко тесто. От него се оформят 32 топчета.
Пълнеж: В купа се разбива фъстъченото масло, прибавя се пудрата захар и се замесва меко тесто, което също се разделя на 32 топчета - по-малки от другите.
Сладките се оформят като се взема едно кафяво топче, сплесква се така, че да се получи диск. В него се поставя едно топче от пълнежа и се завива внимателно от всички страни. Отново се притиска леко и се поръсва с кристална захар. По същия начин се оформят и останалите сладки. Подреждат се в намаслена тава и се пекат в предварително загрята на 180 С фурна, за не повече от 8-10 минути.