3 Декември 2012
89390
Киселото зеле е продукт, който се получава от ферментация, която е причинена от бактериите на млечната киселина. Те разлагат въглехидратите в зелето на млечна и оцетна киселина. За негови откриватели се смятат китайците. То присъства в множество европейски кухни, а в Германия се смята за основен елемент на националната кухня.
Какви витамини има киселото зеле
Киселото зеле е много ефективна храна за превенция на рак на гърдата
Киселото зеле съдържа Lactobacilli plantarum бактерии
За какво се употребява зелевия сок в народната медицина
За какво лечение се използва киселото зеле
Киселото зеле е полезно за чревната система
Кои хора не трябва да прекаляват с киселото зеле
Здраве
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари