Как да направим вкусни кюфтетата
Как да направим вкусни яйцата
С кои ястия трябва да внимаваме, за да не загорят
Какви подправки са подходящи за отделните продукти
Защо не бива да се преваряват продуктите
Какво да слагаме в зеленчуците за подобряване на вкуса
Как се поднасят ястията
Какви подправки са подходящи за отделните продукти
Продуктите са вкусни, ако са приготвени с подходящи подправки. Например на зрял фасул подхожда джоджен, на лещата – чубрица. На пресен грах, зелен фасул, картофи, краставици – копър, на всички зеленчуци и варива – магданоз, на по-тлъстите меса и супи – черен пипер, на прясно зеле, кебапчета и др. – кимион. Не прекалявайте с количеството на подправките. Когато се чувства силно ароматът на подправката, ястията, както и сладкишите, губят значително от вкуса си.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари