10 Април 2012
339084
Каква трябва да е трапезата за Великден
Какво се прави на Великден
Всичко на този празник трябва да е приготвено с много любов
Кога се приготвят обредните хлябове за масата на Великден
Какво месо трябва да има на трапезата за Великден
Зелените салати са много предпочитани в комбинация с агнешкото
Какво се слага за десерт на трапезата за Великден
Какво символизират боядисаните яйца
Какво символизират свежите цветя на Великден
Как се поздравяват хората на Великден
Какво месо трябва да има на трапезата за Великден
Най-разпространеното месо на Великден е агнешкото. Това се свързва с факта, че в деня на Възкресението на Исус в жертва е било пренесено агне. Все пак е възможно да има и печено прасенце или свинско месо, приготвено по друг начин или заешко.
Още от "Съвети за дома"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари