Деси Цонева пуска свое предаване. Тя разкрива, че отдавна има такава амбиция.
Деси говори и за настоящата си работа като репортер за „На кафе“. „Предложението беше неочаквано. Преди да започна като звезден репортер в „На кафе“, аз работех като коментатор на „Хелс Китчън“ при тях и винаги сме се разбирали. Страхотен екип са. Винаги съм искала да работя в подобен тип предаване и с точно такива хора. Атмосферата е приятелска, много позитивна.
Работата ми е забавна, правя това, което винаги съм правила. Срещам се с популярни личности, говорим си, вкарвам моето чувство за хумор и искрица в репортажите и смятам, че хората ме харесват“, споделя Цонева.
Деси споделя също, че много обича да пътува, а от всяко посетено кътче си „краде“ по някое рецепта. Тя не крие, че обича да готви и го прави почти всеки ден. А скоро е била на кулинарен туризъм. „Почти всеки ден готвя, стига да имам време. Най-любимото ми занимание е, вечер след работа да започна нещо бавничко да си готвя. Дори в стресирани моменти, когато съм най-изнервена, готвенето ме успокоява. Нямам пристрастия към нещо конкретно, на периоди съм.
Експериментирам с фюжън кухня, която е микс от различни кухни. Гурме кухня правя за хора, които могат да я разберат. Всичко мога да готвя. През октомври бяхме един месец на кулинарен туризъм с моя приятел шеф Иван Манчев и неговата приятелка. Обикаляхме различни градове с цел да опознаем културата и тяхната кухня. Научих някои трикове от там. Азиатската кухня ме влече напоследък, френска и италианска, все пак съм живял 6 години в Милано“, споделя Деси за кулинарните си предпочитания и връзката си с шеф Манчев, пише show.blitz.bg.