23 Април 2012
26683
Трябва да четем етикетите старателно- месо, или соя и набухватели
Какво слагат в кюфтетата, за да бъдат по-сочни
Какъв е стандарта за месо според ЕС
На какво да обръщаме внимание, когато си купуваме полуфабрикати
Кои компоненти и Е-та са опасни
Кои компоненти говорят,че пред вас стои евтин продукт
Какъв е стандарта за месо според ЕС
Според ЕС стандарта не всяко парче месо е месо. И това не е тавтология: месото от едър рогат добитък например трябва да съдържа до 25% мазнини и 25% съединителна тъкан (жили и хрущяли). В свинското месо мазнините могат да бъдат с 5% повече, а в пилешкото и заешкото по-малко - мазнини до 15% и съединителна тъкан – до 10%. Тези норми са определени със съответни документи.
Още от "Здравни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари