18 Юни 2014
12379
Снимков материал: pixabay.com
Мнозина се чудят как да изберат онази истинската, най-сладката, най-сочната, най-зрялата диня. Експерти твърдят, че най-вкусните са тези дини, които имат симетрична форма.
Свежестта на динята можете да определите въз основа на месото й. Експерти твърдят, че динята е напълно узряла, когато се нареже, потича лепкав сок.
Зрялата диня има тъмнозелен цвят.
Зрялата диня е тежка за нейния размер. Знайте, че 92 процента от динята е вода. Незрелата диня е лека за нейния размер.
Когато купувате диня, вижте страната на която лежала на земята. На това място тя трябва да бъде с кремаво жълт цвят, между цвета на банан и лимон. Ако тази част е с бял или светло зелен цвят, това е знак, че не е достатъчно зряла.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари