Как да направим у дома банички като купешките
12 Май 2015
162637
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Брашното и солта се замесват с топла вода. От тестото се правят малки топки, които след това се разточват на малка кора. Всяка кора отгоре и отдолу се намазва с олио и престояват така 20 минути. От всяка кора върху покривка се разточва голяма и тънка кора, на която се изрязват краищата. Отгоре се поставя натрошено сирене, може и кашкавал.
Навиват се на руло и се поставят да се пекат в загрята фурна до зачервяване.
Вкусът им е същият като на тези от баничарницата!
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари