25 Ноември 2011
153360
Как се сушат гъби
Как да останат гъбите сочни и ароматни
Кои са най-подходящите подправки за гъби
Как да се запазят печурките бели
Как да останат гърите твърди при готвене
Какво да направим за да не пускат гъбите много вода
Как да приготвим бульон от гъби
Как се разпознават пресните печурки
Приготвяйте пресните гъби веднага
Как да останат гъбите сочни и ароматни
Сушените гъби накиснете за 2-3 часа в подсолено прясно мляко. Ще станат ароматни и сочни като пресни.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари