25 Ноември 2011
153366
Как се сушат гъби
Как да останат гъбите сочни и ароматни
Кои са най-подходящите подправки за гъби
Как да се запазят печурките бели
Как да останат гърите твърди при готвене
Какво да направим за да не пускат гъбите много вода
Как да приготвим бульон от гъби
Как се разпознават пресните печурки
Приготвяйте пресните гъби веднага
Как да останат гърите твърди при готвене
Задушете ги в тигана, за да се изпари сокът им. Могат да се сварят в тигана, водата им да се изцеди и да се прибави мазнина. Приготвени по този начин, гъбите са добре сварен и, но по-твърди.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари