25 Юни 2012
15652
Как да подбираме и съхраняваме праскови
Как да подбираме и съхраняваме череши
Как да подбираме и съхраняваме динята
Как да подбираме и съхраняваме сливите
Как да подбираме и съхраняваме малините и къпините
Как да подбираме и съхраняваме боровинките
Как да подбираме и съхраняваме авокадото
Как да подбираме и съхраняваме смокини
Как да подбираме и съхраняваме кивито
Как да подбираме и съхраняваме авокадото
Как да го подбираме?
Авокадото трябва да бъде леко меко на допир, но е по-добре да бъде подбирано по-неузряло. Ако го оставите няколко дни на стайна температура, ще е отлично за ядене.
Как да го съхраняваме?
Не прибирайте само парчета авокадо в хладилника, защото те ще потъмнеят до няколко часа. По-добре е авокадото да бъде цяло и на хладно – така трайността му достиха до пет дни.
Още от "Съвети за дома"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари