25 Юни 2012
15652
Как да подбираме и съхраняваме праскови
Как да подбираме и съхраняваме череши
Как да подбираме и съхраняваме динята
Как да подбираме и съхраняваме сливите
Как да подбираме и съхраняваме малините и къпините
Как да подбираме и съхраняваме боровинките
Как да подбираме и съхраняваме авокадото
Как да подбираме и съхраняваме смокини
Как да подбираме и съхраняваме кивито
Как да подбираме и съхраняваме боровинките
Как да ги подбираме?
Избирайте боровинки, които са твърди и духи на допир. Те трябва да бъдат тъмно сини и покрити с лек сребрист филм.
Как да ги съхраняваме?
Те също трябва да бъдат съхранявани не повече от една седмица в хладилник и да бъдат мити непосредствено преди консумация.
Още от "Съвети за дома"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари