25 Юни 2012
15652
Как да подбираме и съхраняваме праскови
Как да подбираме и съхраняваме череши
Как да подбираме и съхраняваме динята
Как да подбираме и съхраняваме сливите
Как да подбираме и съхраняваме малините и къпините
Как да подбираме и съхраняваме боровинките
Как да подбираме и съхраняваме авокадото
Как да подбираме и съхраняваме смокини
Как да подбираме и съхраняваме кивито
Как да подбираме и съхраняваме динята
Как да я изберем?
Търсете тежки дини без натъртвания по кората. Когато почукате с пръст по повърхността на плода, трябва да чуете кух звук. Това е знак, че динята не е куха отвътре, а е сочна и сладка.
Как да я съхраняваме?
Неразрязаната диня може да се задържи до 20 дни в хладилника. Ако искате да запазите едно парче, поставете го в херметически затворена стъклена или палстмасова кутия и съхранявайте до една седмица.
Още от "Съвети за дома"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари