25 Юни 2012
15652
Как да подбираме и съхраняваме праскови
Как да подбираме и съхраняваме череши
Как да подбираме и съхраняваме динята
Как да подбираме и съхраняваме сливите
Как да подбираме и съхраняваме малините и къпините
Как да подбираме и съхраняваме боровинките
Как да подбираме и съхраняваме авокадото
Как да подбираме и съхраняваме смокини
Как да подбираме и съхраняваме кивито
Как да подбираме и съхраняваме смокини
Как да ги подбираме?
Най-важният и лесен критерии за познаване на хубавата смокиня, е нейният аромат. Плодът трябва да е средно твърд и в капковидна форма.
Как да ги съхраняваме?
Издържат до пет дни в хладилник, ако няма влага и са напълно узрели.
Още от "Съвети за дома"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари