Това е единственият продукт, който се абсорбира от организма на 97-98% . Дори черупката може да се използва за чудесни приложения! Продуктът е богат на микро- и макроелементи, аминокиселини и витамини от всички групи. Изглежда, че само е достатъчно да ядете по 2 яйца на ден - и ще живеете до 100!
И тогава ще разберете това ...
В днешно време в Китай правят всичко ! Няма такова нещо, било то облекло или аксесоар, които предприемачите не могат да копират. И не толкова отдавна се научиха да правят и яйца. Не, това не е печатна грешка, те създават белтък, жълтък, черупка - всичко. Така че, на въпроса кое е първо- кокошката или яйцето, ще отговорим Първият беше китаец .
Процесът, от който е изключена кокошката е следния
Фалшивото яйце е толкова подобно на оригинала, че не може да се разграничи даже. Китайците дори създават тънка мембрана, покриваща вътрешността на черупката. Изглежда толкова реално, че човек не може да си представи, че може това яйце да е абсолютно фалшиво.
- Етап 1 - жълтък . Тук е сърцето на витамини и минерали и се ражда животът. Но дори и тук, хвърляйки една епруветка, китайците нарушават световния ред. Към специалната химическа смес се добавя жълто багрило. След това течността се слага в специална форма, където тя става сферична.
- Етап 2 - защитен слой . Изкуственият жълтък се поставя в калиев карбонат. Оттук идва появата на защитен слой. Благодарение на него жълтък не се разпространява.
- Етап 3 - протеин .
И сега най-важното: защо всичко това се прави? Отначало това беше експеримент, който с течение на времето се превърна в бизнес с висок доход .Цената на фалшивите яйца е по- ниска и не се изисква толкова трудоемко производство както досега
Цената на фалшификатите е 25% от цената на истинско яйце. Китайците продават своите занаяти малко по-евтино, търсенето расте, доходите се повишават, пилето не е необходимо.
Възможно ли е да разпознаете фалшовото
Да, но само ако го сравниш с истинско яйце. Фалшивото е прекалено перфектно: блести, гладко е, раздробява се по-трудно и ако се счупи, жълтъкът и белтъкът ще се разбъркат за няколко секунди.
Твърдо свареният продукт , който стои в хладилника в продължение на няколко часа, започва да става син. Жълтъкът му става на желе и изобщо не се руши. Що се отнася до вкуса, ще оставим едно дълго многоточие ...
Днес тези яйца са популярни на територията на производителя . Тъй като броят на жителите на Китай се разраства ежедневно, евтин фалшив продукт им позволява да хранят повече хора на по-ниска цена. Но къде е гаранцията, че след няколко години чудодейните яйца няма да влязат и в нашите магазини?
Споделяйте информация с приятел. Позволете му да разбере каква е модерната технология.