26 Май 2021
20844
Снимков материал: pixabay.com
Ако сте забравили да размразите месото , а ястието трябва да е готово след час, не изпадайте в паника! Съществува лесен и полезен трик, с който да размразите и най-твърдото месо за 10-тина минути .
Просто напълнете тенджера с вода и загрейте до около 60 градуса (трябва да видите само няколко малки мехурчета на дъното на съда), изключете котлона и потопете месото, както е показано във видеото. След около 10-13 минути то ще бъде готова за готвене. Вижте сами във видеото по-долу:
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари