Как да сварим яйцата така, че черупката буквално да пада от яйцето - супер лесно е и отнема секунди:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Как да сварим яйцата така, че черупката буквално да пада от яйцето - супер лесно е и отнема секунди:
43401
Снимков материал: pixabay.com
Как да сварим яйцата така, че черупката буквално да пада от яйцето - супер лесно е и отнема секунди:

Сигурно ви се е случвало - белите яйцето, а с черупката пада и половината белтък. Това наистина е много неприятен момент, защото от яйцето не остава много за ядене, а най-хубавото се похабява.

Затова днес ще ви научим какво да направите, така че свареното яйце винаги да се бели лесно и черупката буквално да пада от белтъка.

Трябват ви само обикновена карфица или кабърче . С негова помощ се прави малка дупка в заоблената част на яйцето.

Както знаете, в тази част има празнина, така че яйцето няма да изтече. Направете отвора внимателно, така че черупката да не се напука и защитният слой да остане непокътнат.

Ако сте успели, можете да започнете да варите яйцата!

белене на цяло яйце

Не забравяйте да сложите яйцата в студена вода веднага след сваряването им.

Пригответе се да бъдете приятно изненадани, защото когато ги обелите, черупките буквално ще се свличат от тях!

Можете да сте сигурни, че този трик работи. Проверено!

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft