Как да си направим обичаното от всички пиле в сладко- кисел сос

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Как да си направим обичаното от всички пиле в сладко- кисел сос
Как да си направим обичаното от всички пиле в сладко- кисел сос
12240
Как да си направим обичаното от всички пиле в сладко- кисел сос
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Няма човек, който да не ги харесва- пилешки късчета в сладко-кисел сос, едно от любимите ястия от китайската кухня. Днес сме ви подготвили рецепта как да си направите у дома сами и то по- много лесна рецепта.

 

За соса :
12 с.

Л. Оцет
12 с. Л. Кетчуп
4 ч. Л. захар

 

Около 500 гр. Пилешко филе

 

За панировката :
1 яйце
1/4 ч. Л. Сол
Чесън на прах
10 гр. Бакпулвер
65 гр. Царевично нишесте
100 гр. Брашно
2 с. Л. Олио
150 мл. Вода

Нарязваме филето на лентички.Потапяме в панировката и пържем. След това правим соса и заливаме пилешките хапки.

 

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft