Как да си направим сами хрупкави кисели краставички

30 Октомври 2015
69078
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Измийте и подсушете краставичките, след което с вилица ги надупчете на няколко места.
Подредете ги в буркани и добавете нарязания лук, няколко клонки копър и малко черен пипер на зърна.
В тенджера смесете водата, оцета, захарта и солта и оставете течността да заври.
Залейте краставичките с тази течност, затворете с капаците и ги оставете да престоят около 30 минути на 90 градуса.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари