Как да си направите кьопоолу за зимата?
16 Октомври 2015
20023
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
20 патладжани
4 кг. зелени чушки за печене
1 л олио
200 мл.
винен оцет
200 г, захар
150 гр. горчица
сол
чесън
200 г, захар
150 гр. горчица
сол
чесън
Приготвяне:
Изпечете патладжана и чушките хубаво. Обелете ги и извадете семената от чушките. Обелените патладжани и чушки измелете в машинка. В дълбок съд сложете олиото да загрее и след това поставете смлените патладжани и чушки. Запържете и разбърквайте периодично около час и половина. В края на пърженето добавете оцета, захарта, горчицата, солта и чесънът за по-добър вкус .
Докато кьопоолуто е все още горещо го поставете в затоплени буркани и затворете добре.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари