Как да си направите най- вкусната, крехка и сочна плескавица, че лигите ви да потекат

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Как да си направите най- вкусната, крехка и сочна плескавица, че лигите ви да потекат
Как да си направите най- вкусната, крехка и сочна плескавица, че лигите ви да потекат
15782
Как да си направите най- вкусната, крехка и сочна плескавица, че лигите ви да потекат
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

1 кг телешка кайма

2-3 скилидки чесън

1 -2 люти чушлета

 

За плънката

300 г пушени гърди

300 г кашкавал

1 с.л вегета

1 скилидка чесън

1 с.л червен пипер

Каймата се обърква много добре с нарязаните на ситно люти чушлета и скилидките чесън. Продуктите за плънката се нарязват на доста ситно и се объркват с червения пипер и вегетата.

От каймата се правят големи кюфтета, в средата се слага по 1 с.л от плънката и се покрива с второ по малко кюфте, като ръбчетата се обръщат и притискат. Пекат се на скара.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft