Как да си панираме пилешкото?

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Как да си панираме пилешкото?
Как да си панираме пилешкото?
26346
Как да си панираме пилешкото?
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

 Не всяка домакиня има възможност да прекарва хиляди часово в кухнята. Ето защо ви предлагаме да се запознаете с това как да приготвите бързи киевски филета .

 

Пиле Киев от филе

За да приготвите класически пилешки пържолки, трябва да начукате месото, да го увиете, защото пълнежът може да изтече. Методът, който ще демонстрираме сега, е много по-прост . И основното му предимство е, че вкусът на тези пържолки е абсолютно неразличим от обикновените киевски.

Имайте предвид, че от едно филе ще се получат 2 котлета. Тоест ще има 4 пържолки от пълна гърда.


Съставки

2-3 пилешки гърди
120 г масло
куп подправки
1-2 скилидки чесън
1 супена лъжица лимонов сок
0,5 ч.л сол
0,5 ч.л млян черен пипер

Подготовка

Сглобяване на котлети

Първо нарежете пилешкото филе по дължина, всичко трябва да се прави бавно и внимателно. Трябва да получите същите плоски половини.
След това изрязваме всяка една от половинките отстрани, за да образуваме кухина за пълнежа . Направете го да не е твърде малко, но внимавайте и да не прекалите или да не прережете.

Сега нека приготвим пълнежа. Пасирайте мекото масло в купа. Нарежете любимите си зеленчуци: можете да вземете копър, магданоз или смес от тях.
Сега добавете лимонов сок, смлян чесън, нарязани подправки, черен пипер и сол към маслото. Разбъркайте всичко добре до гладкост .

Сега ще напълним филето с плънката. Внимателно поставете част от пълнежа вътре във филето с лъжица или вилица и след това свържете краищата отново заедно. Суровото месо лесно ще се слепи и ще затвори плика, така че нищо да не изтече .

Сега всички котлети трябва да бъдат поръсени със сол и черен пипер. След това започваме да панираме. Котлетите трябва да се овалят в брашно, след това в яйца и накрая в галета.
По-добре е да се пържи в много олио. Това ще създаде вкусна хрупкава коричка, която ще контрастира правилно с течния пълнеж.

 

Това е красотата, която получаваме! Уверяваме ви, че няма да усетите голяма разлика във вкуса.

Ако харесвате прости рецепти, препоръчваме да разгледате тези генералски котлети . Или прочетете как готвят котлети в скъпи ресторанти .

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft