Как да спасим изгорялата храна и да не я изхвърляме?

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Как да спасим изгорялата храна и да не я изхвърляме?
Как да спасим изгорялата храна и да не я изхвърляме?
4414
Как да спасим изгорялата храна и да не я изхвърляме?
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Този дискомфорт в готвенето се случва и на най-добрите готвачи. Готвите, пазите децата, чистите и правите какво ли не, разсейва ви се вниманието от храната, която приготвяте, така че тя много често може да изгори, потъмнее или изцяло да се унищожи.

Ако досега решението ви е да изхвърлите тази храна, сега най-добре е два пъти да се замислите преди да замине за боклука.

Този гениален трик идва от човек, който дълги години е работил в ресторант и научих от личен опит, че храната не трябва да се хвърля дори и когато е малко изгорена.

Не се хвърля, а се замразява!

Единственото решение, което ще спаси изгорялият хляб е фризера. Когато някои продукти като ядки, кокос или парчетата хляб оставите малко по-дълго във фурната, най-добре е мигновено да ги поставите във фризера и ще ги "Спасите".

От решаващо значение е да уловите подходящия момент преди наистина напълно да се унищожат

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft