21 Август 2014
7937
Снимков материал: pixabay.com
Измийте и обелете краставиците. Нарежете на кубчета и поставете на сух пешкир, която ще попие излишната им влажност.
Разпределете ги на малки порции в пакетчета (по 1-2 краставици) и ги замразете.
През зимата бихте могли да добавяте от кубчетата краставици към салати, сосове и таратор. По такъв начин ще си доставите необходимите витамини, включително и автентичен аромат на лято, който ще изпълни цялата ви кухня!
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари