Какво представлява уасаби-японски хрян

вход през zajenata.bg
44682

Как се обработва уасаби

В японските традиции корените от уасаби се белят, почистват с мека четка и след което се настъргват. Някои японски майстори на суши използват само рендета от кожа на Акула, вместо обикновените метални рендета. Предполага се, че настъргването с кожа на акула придава на пастата от уасаби ароматен и нежен вкус.

1 2 3
4
5
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft