25 Ноември 2011
217984
Какво да правим, ако млякото загори
Как се измиват най-лесно съдове от загоряло мляко
Как може да се запази от разваляне прясното мляко
Как се премахва вкусът на загоряло мляко
Как се премахва мирис на изгоряло мляко върху печката
Как се получава каймак на млякото
Как да предпазим млякото от пресичане
В какъв съд да се съхранява млякото
Как да не загорим млякото
Как да пчистим съдовете за мляко
Как да не се вкисва млякото
Как да обработим бутилките за мляко
Как да предпазим млякото от неприятен мирис
Как да не става сухото мляко на бучици
Как да запазим млякото от вкисване
Как се получава каймак на млякото
За да се получи по-добър каймак, суровото мляко се загрява силно и след това се изстудява в съд със студена вода.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари